Εγγραφές 2020/21 
INFO
Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά άνοιξαν!!
Έναρξη μαθημάτων από 1η Σεπτέμβρη.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για όλα τα τμήματα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμού των ατόμων. Πληροφορίες καθημερινά από τις 11.00 το πρωί στο τηλέφωνο: 2109011677
Δηλώστε τη συμμετοχή/εγγραφή σας άμεσα 🤗
Μπορείτε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τη φόρμα εγγραφής με ένα κλικ εδώ.
NOTE: η καθιερωμένη παράσταση της σχολής θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο 💪💪

Κανονισμός της σχολής 

 1. Οι μαθητές πρέπει να έρχονται 5 λεπτά νωρίτερα από το μάθημά τους, ώστε να έχουν χρόνο να ετοιμαστούν.

 2. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την διενέργεια κάθε ωριαίου μαθήματος είναι τα 3 άτομα.

 3. Οι γονείς και τα μέλη της σχολής οφείλουν να ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τον πίνακα ανακοινώσεων αναρτημένο στη γραμματεία, ώστε να ενημερώνονται για τα διάφορα δρώμενα ή ενδεχόμενες αλλαγές στη λειτουργία της σχολής.

 4. Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους μέσα από τον χώρο της Σχολής ή να μας ενημερώνουν για οποιαδήποτε αλλαγή ή ενδεχόμενη καθυστέρηση τους. Δεν επιτρέπεται σε κανένα παιδί να φεύγει μόνο του, εκτός εάν έχουμε ειδοποιηθεί σχετικά από τους γονείς του.

 5. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα διδασκαλίας κατά τη διάρκεια του μαθήματος σε αγνώστους ή μαθητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο μαθητολόγιο της σχολής. Οι γονείς δεν επιτρέπεται να μπαίνουν στην αίθουσα διδασκαλίας παρά μόνο κατά τη διάρκεια των ανοιχτών μαθημάτων.

 6. Παρακαλούνται τα μέλη της σχολής να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Η σχολή δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων των μαθητών/τριών.

 7. Σε περίπτωση απουσίας από το μάθημα παρακαλείσθε να ειδοποιείτε τηλεφωνικά την Γραμματεία της Σχολής. Τα μαθήματα που χάνονται με ευθύνη μαθητών μπορούν να αναπληρωθούν εντός του ίδιου μήνα.

 8. Αν κάποιο μάθημα δεν πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα της σχολής, τότε αυτή αναλαμβάνει να το αντικαταστήσει.

 9. Τα μαθήματα που προπληρώθηκαν για ένα μήνα δεν μπορούν να μεταφερθούν σε επόμενο μήνα, σε περίπτωση απουσίας του μαθητή.

 10. Η εξόφληση των διδάκτρων γίνεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του εκάστοτε μήνα. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος το μέλος δεν θα μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί τα μαθήματα μέχρι να ανανεώσει τη συνδρομή του. Παρακαλούμε να είστε κατά το δυνατόν συνεπείς για την καλή και απρόσκοπτη λειτουργία της σχολής. Η αποχή των μαθητριών-των για ένα χρονικό διάστημα από τα μαθήματα, δεν συνεπάγεται την μη πληρωμή των διδάκτρων του διαστήματος αυτού.

 11. Σε περίπτωση διακοπής φοίτησης οφείλετε να ενημερώσετε την σχολή ένα μήνα πριν.

 12. Για τα τμήματα του μπαλέτου η εξόφληση του κόστους του ρουχισμού γίνεται την ημέρα της παραγγελίας και όχι της παράδοσης. Η παράδοση γίνεται εντός μίας εβδομάδας από την ημερομηνία παραγγελίας.Εγγραφείτε στο Newsletter...

Εγγραφές 2020/21
❗❗INFO❗❗Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά άνοιξαν!!Έναρξη μαθημάτων από 1η Σεπτέμβρη.Θα θέλαμε να σας...
Κανονισμός της σχολής
Οι μαθητές πρέπει να έρχονται 5 λεπτά νωρίτερα από το μάθημά τους, ώστε να έχουν χρόνο να...

t. (+30) 210 9011677
f. (+30) 210 9011678
e.